LÄS MIG

Jag har fastnat i bloggfällan och jag måste erkänna att jag börjat hitta min favoriter. här är några av dem (:

COLORELLE

Modebologgare med lite blandade inlägg. Första modebloggaren jag klarade av. Hon tolkar modet som hon vill, bryr sig inte om stolekar och blandar gärna nytt med gammalt. Superbra insperation ifall du beöver hjälp med att hitta nytt till garderoben.
http://colorelle.se/



CAMILLA

Håller mig uppdaterad om min kusins liv och förutom det nödvändiga informationen visar hon på att ett så kallat "vanligt" liv är minst lika intressant som glamour. En "real life" Blogg så att säga
http://pamilla.blogg.se/



AMLUL

Här har ni tjejen som kan mode. Orakr man inte läsa engelska är detta inget bra val men jag älskar det. Här får man inspiration till sin vardagsstil så väl som gala. känns lite mer fritänkande än svenska modebloggerskor, hon är min modeguru!
http://amlul.com/



HAPPYHOUR

"real life" -blogg så väl som  mode-blogg. Försöker även hålla kollen på lillsyrrans liv även fast vi inte ses så ofta. Även ifall namnet på denna blogg är fridochfröjd svara Frida och Louis ärligt på alla frågor och de tas upp en del obehagligheter också. VÄRD att besöka.
http://happyhour.blogg.se/



EMS

På bloggsidan emsedge hittar du mode i lagon mängd, precis som Amluls sida inspirera denna mig till och jag hittar nya sätt att fixa mitt eget mode. Bra längd på inläggen, uppdateras ofta.
http://emsedge.freshnet.se/



LITTER

litter är inte bara en blogg utan de är också msyckes designers, min största inspiration någonsin. Här hittar ni två tjejer som är kreativa, hittar nya sätt att använda den moderna kedjan och värkligen vidgar mina vyer. Om ni läser dollyblond och undrar var hennes inspiration till lårsmycket kom ifrån skulle jag gissa på denna blogg.
http://www.littermb.com/

(Alla bilder lånade från respektive blogg)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0