Sweet silver

Silver blir nog aldrig ute, här kommer lite mer av min egen designe

liten "secondhand kompot" kombinerat med eget

Min nya kalla favorit; silvertrassel

Både det nya och det gammla, älskar mina HELT egna silvers

Trassel igen

Som sagt, finns det något ni gillar är det bara att höra av sig (:

Höststädningen del 3

Forsatt min höststädning med tvbänken, dock finns det ingen tv.. Men snacka om att det blev mysigt!

Hospitol


Hälsade på far min på sjukhuset, han var nyopererad men måde förvånansvärt bra. Får dock en lustig känsla av obehag när jag hälsar på andra på sjukhus. När man själv är patienten är de en annan sak, ingen ångest, ingen förvirring mest uttråkning men när du hälsar på blir det en jobbig grej att ens hitta till rätt rum. Uppdaterar om när han kommer hem (;

three-faced


nothing is what it seems
what seems to be it is usually nothing
when it seems like noting it could be someting

Gårdagen

Igår fredag var det min fars födelsedag och han bev, inte oväntat ett år äldre. Jag, Frida, pappas flickvän och hennes son åt mat på en tapas på ett ställe på söder, supergott! och jag åt för mycket så klart..
Igår var också första dagen jag gick i skolan, åt lunch, var ute och umgicks på en vecka. Jag är rätt slut!
SEE YOU

True BLOOD

Ursäkta mina kära läsare att det inte blivit så mycket skriverier. Jag är lite depp, känner mig sjuk och är inte på humör. MEN jag kan ju uppdatera er om vad jag gör istället för det jag bör. Jag forksar om projekt men utan framgång, mailar lärare utan svar, mitt bränsle är kaffe och min kärlek går tull true blood. Började lite försiktigt eftersom jag inte mådde bra men nu har det gått så långt att jag sätt hela season 1 och snart även hela season 2 (INTE OK!). Varför är den då så bra. jooo, det ska jag förklara!
1. Det finns vampyrer med
2. Det finns alla möjliga konstiga saker med.
3. Det är inte speciellt sensurerat
4. Finns en massa sex
5. omöjlig underbar kärlek
6. Dålda skämt om amerikanare
7. och från ingenstans kommer det ibland svenska meningar, dialoger ord! Underbart!

Om jag glömt något är ni välkommna att flika in

Buttons

Lite fler smycken "a la knapp". Om det skulle vara någon som gillar något är det bara att kommentera eller maila mig på [email protected].


Knapparmband i materialen metall, plats och trä, kan göras i olika stolekar

Annat knapparmband av "lyx knappar" och sammet samt silvertråd
Modell: Camilla


Ett av mina favoritpar.. har två exemplar kvar..

Örhängena är slut men går att göra på beställning, ringen finns kvar.
Modell: Camilla

H Ö S Ten är här

För några veckor sedan sa jag till min kusin att vi är inne i perioden: shorts, t-shirt och kofta. Den är officiellt över! Nu börjar den nya tiden, då du ska använda dig av lite längre klädesplagg. Jeans eller tjockare leggings funkar till att börja med, sen kan du beålla t-shirten och koftan och lägga till en tunnare jacka. Börjar du jobba tidigt kan man också unna sig et par vantar, ta dock en väska som du kan lägga i dem i sedan få på vägen hem behövs dem inte.
Varför du ska behålla koftan är för att jag lovar att på arbetet och skolerna har man inte hunnit ställa om temperaturen så det lär behövas ett extra lager.

Natur bilder: Gina Norizan Ismail


SNEAK PEAK

Ny årstid, självklart nya smycken!! Njut!! (:


ajajaj!

Jag har seriösa problem, har handlat igen för pengar jag typ inte ens har.

Kopparväska i formen av en kudde nästan, finfin på festen

Blev även stayups

Need a day off

Mår inte 100, hemma, ganska arg och fram för allt trött, psykiskt trött. Trött på vänner, på att alltid va den som tar tag i allt och trött på att om jag inte gör det fallar allt. Vad skulle dom säga om jag bara gick och lät det falla?!
Jag behöver åka bort, långt bort bara tänka på mig, och ta hand om mig men jag vet inte, jag har inte råd.. Men vem skulle inte säga ja till kanske en weekend in paris or London? Inte jag..

Min vän

TJOO. Sista dagen på långhelgen, inte gjort nånting (på HELA helgen).. Varför? Jo jag skulle träffa Freddy och gå igenom "Det är bara ord". Vi skulle skriva en sammanfattning på pjäsen och börja söka de verse bidrag och stipendium men så blidde det ej. Första skulle vi ses Söndag, hon hade för mycket att göra vilket innebar fest och det förstod inte jag så jag gick och la mig tidigt istället för att göra något kul så vi skulle kunna vara seriösa dagen efter. Måndag ringer henne, smsar henne.. INGET svar= jag gör ingenting alls på hela dagen. Ringer kl 21.00, hon svarar, hon har festat= sovit hela dagen. och idag, Tisdag ska hon städa. HURRA! jag lägger en massa tid på det här utan att få något tillbaka, JIPPI.
MEN Linnéa kom hit idag, min ängel och räddade mig. Fick mig att må bättre och känna att jag faktiskt har vänner som bryr sig och ställer upp. Du är finast!

Judit


Sitter här och försöker greppa min roll. Vi har studiedag idag och imorgon från skolan men manuset har kommit och jag har väl tagit mig igenom fyra femtedelar. Jag har i alla fall svårt för Judit, jag ska spala Judit. Hon är allt jag inte är eller i alla fall allt jag hoppas jag inte är och det kommer förmodligen bli det svåraste jag gjort ever. Förutom att producera detta.
Manuset är skriver att Freddy, och hon ska även regisera det, UNDERBART! Pjäsen heter "Det är bara ord- ett familjeepos" och handlar om tre helt olika unga tjejer, alla har olika förflutet, problem och deras öden blir även olika. Den hjärtskärande historia om at människor är bara människor och vuxna existerar inte.
Hoppas att ni ser den när den väl kommer att spelas upp. Hur som helst, Har ni några tips på stipendium? Företag som vill spånsra i utbyte mot att få finnas på Affischer över hela stan och i vårat Program??



Sminkning och miner, försöker prova mig fram till judit..


.....


Okej en liten regel här som är bra att lära sig. Den enda som kan förändra, förbättra och få dig att må bättre är du själv. Du kan ta hjälp av dina nära och kära, ha den som stöd och vara ärlig mot dem men du måste börja inifrån dig själv. Precis på samma sätt som att ingen annan än du kan hjälpa dig om du inte vill, kan du inte ändra på någon som inte vill bli ändrad på. Denna person kanske alltid kommer finnas i ditt liv eller du kanske gör dig av med den, hur som helst  du kan inte ändra på den personen. Du kan välja att fukusera på vad som du inte gillar, välja bort det, ta kontroll över situationen men du kan inte ändra en annan individ. Välj dina fighter, välj att må bättre, välj att lägga din energi på personer som förtjänar den.

Relationer

Det där med kärlek är fint men att dela den är en annan sak. Ibland vill man ha det ibland inte, det blir en fruktansvärd balansgång. En sak som gör det lite lättare är att hela tiden påminna sig om att den personen man tycker om inte kan läsa ens tankar, förstå alla en signaler eller hur man mår i allmänhet. DOCK skadar det icke att försöka tänka lite extra. Till exampel är x:en ett känsligt ämne om du mot förmodan är vän med dit x, är det ingen bra idé att umgås för mycket med denna och om du gör det, om det känns naturligt var då tydlig med att x ska vara med/ du ska träffa henne/honom. Inget smusslande!! Allt detta är logiskt och ändå skapar folk dessa onödiga situationer. Bygg inga murar, riv dem.

Roast på Berns : Björn Gustavsson

Klockan är för mycke mycket och borde somat för länge sedan men icke, kollar på roast på berns. Okej, svenska humor i alla ära, och svenska komiker är bra inte minst Magnus Betnér. Men vad är det här?! Seriöst!! de mest förutsägbara skämten någonsin, i och för sig handlar det ju om Björn Gustavsson och allt handlar ju om att han är ung och "snygg". Jag är mänkta besviken. Här är några av de "lite bättre" skämten.

Nu ska vi inte skämta om håriga kurder utan sveriges enda koniker utan hår på kuken.
Nu är det ju 20 års gräns här så Björns fans kunde ju inte komma.
Du är smal, vit och har lite ludd högst upp. Du är ta me fan en tops. (ganska kul
)
Jag börjar göra som du nu.. inte dra några skämt utan bara göra massa miner och sådant.
Din kariär blev lika lång som Sanna brådings tid i fängelse, hon satt i alla fall en månad.
Du ser ut som "idol ola" i ditt face, du är botemedel mot aids.
Humorgrottan är tömd på skämt men ändå sitter du där och snyfftar
Du är lite som en sjöhäst som guppar omkring med din plutmun.


Pearls from the sea

Folk har frågat efter mer smycken på sidan. Så här kommer ett par nya godingar som inte hör till någon speciell kolektion. Dessa är specialdesignade till två vänner som fyllt år. Armbandet fick Olivia och örhängena tillhör nu Annie (:

My babies has arrived

My babies has arrived!Yey! Kläderna från Nelly kom idag (: Super glad! MEN varför ser de mycket dyrare ut på bilderna?? Ska ladda upp dem på mig senare så kanske ni håller med. Hur som helst Jag har bestämmt mig för att i alla fall behålla finklänningen, DEN VAR JÄTTEFIN! Lämnar tillbaka den andra klänningen men vet inte än hur jag gör med kappan, finklänningen stannar i alla fall. Imorgon kommer cami hit (:

Ingen läser min blogg

Skriver inte så mycket kanske och som jag skrev skriver jag för mig själv men det är väl lite underdrivet med 3 läsare som maximalt/ dag. Ingen bra statestik. Okej vad har hänt då. Jag har talat ut med min sånglärare om att hon är skrämmande, känns bättre och det leder väl till attjag vågar utvecklas.  Har snackat projekt arbete, haft lite skumma lektioner, gråtit, garvat, sovit på bussen och nu är man hemma. Längtar efter långhelgen! Kärlek

Hoppsan

Hehe, har shopat igen... PÅ internett! Första gången jag gjort det själv men det är tydligen något fel på mitt kort för det går inte att betala med.. eller det står ERROR. Så jag använde papaps kort och han får tillbaka allt vilket betyder att jag inte kan köpa något alls från och med nu för jag har exakt så det räcker. Köpte i alla fall allt på REA

Kappa Förmodligen fejkskin men vem bryr sig..

Har tittat på den här "vardagsklänningen" länge, var äntligen på rean

Jag tycker den här en dröm, Finklänningen nr1

Tisdagsmys

Hola! Haft en mysig fika idag med cami (: Hahaha, har egentligen inte råd att hålla på att köpa en massa strunt, måste ju tänka på ekonomin och på formen! Nej men seriöst! Jag har haft en bra dag, varit på alla lektioner. Första lektionen var som bekant Kultur och idéhistoria, vi vandrade till "lilla sickla" för att kolla på typiska renässansträdgårdar och så fick vi pulverkaffe och kaka från ica sen var det lunch och sen var det Engelska.  Camilla är också rolig när det gäller pengar, hon köpte nya jeansleagings fast hon inte har råd.. (:

Lite läskigt men roligt foto på cami, omgjort av mig:P

Second hand

Var på vipshoping på Topshop i tordags, och det var helt galet, folk kom i finaste dressen och i sina höghusklackar. Varför inte det är ju shoping..:S Sprang runt där i några timmar och letade som en galning men tydligen var 40% på hela sortimentet= ingen rea alls på kate moss kollektion, 20% på skor och så vidare. Vilket var synd eftersom jag norpat åt mig två snyggingar som jag ville ha på fötterna med blev negativt överraskad i kassan så de fick stå kvar. Hitta en "mag topp" på "Beyond Reto", och där var det 50% så jag fick den för 69 riksdaler. Och man får inte glömma att jag fick två öl (:

Topp Beyond retro, Kofta Gina tricot, short avklippta acne, skor Second hand

Someone just turned 18

Har precis varknat och är inte det minsta bakis, hur skönt som helst. Drog mig dock tillbaka kl 00.00, men jag hade inte mindre roligt för det. Fantastisk dag som började med trevligt vuxet sällskap med mat och barnskrik och fortsatte med ansvarslöst ungdomssällskap, nej men va ska man göra? Man fyller väl bara 18 en gång? Grattis igen Annie!(:


Födelsedagsbarnet i hög person, väldigt vacker


Fredag

= Händelserik dag.
Okej jag skippade skolan av någon anledning, kom inte upp ur min säng och när jag väl gjorde det blev det inbördeskirg i huvudet. Inte bara psykiskt utan också fysiskt, hade lite väl ont.  Men, ingen lugn dag förde.. Har tagit en promenix med hunden på en timma, fortsatt höststädningen (fortfarande inget att visa), Sorterat noter och nu också bakat en kiwi- och krusbärspaj. Vi ska nämligen få besök om ca. 10 min av Canan (utalas: C=J) Hennes man, hennes dotter på några månader och min hunds mamma:) FIN FINT besök men andra ord. Så.. Dom ska fotta Pasha och så blir det en massa god mat, sedan ska jag ut och fyra min vän Annie som fyller 18. Blir super (:

Min hund Pasha, lite överdrivet töntig bild kanske men jag har tagit den så det betyder att den är bra

Sluta nojja

Uff! Här var innan ett inlägg om redigering där jag laddat upp en extrem före och efterbild på mig som jag gjorde på 10 blanka min. Men jag kunde inte stå ut med den. Jag lovar att jag gör om det och då kanske tar en bättre bild att starta med. Men vad jag ville visa var att det är så fruktansvärt lätt att redigera en bild och förstår ni då vad dom gör i tidningarna, man förskönar och fördunklar, hur lätt som helst. Om någon känner sig manad kan jag redigera en bild på denne i fråga men då åker den också upp på bloggen. PEACE!

Nooo!!!..

Skit! Bajs! Helvete! Hade på mig en av mina favoritörhängen, egen design. Och jag har tappat det ena! Dessa var lite speciella för mig eftersom dom var gjorda av ett hårspänne jag hade som liten, alltså är det omöjligt att återskapa dessa.. Fan också!

R.I.P För mina favoriter

DANS...!


Mjääk! Vi har något som kallas projektarbete, kanske har nämnt det innan men hur som helst snackar jag om det igen! Vi gör en musikal/ musikteater, med andra ord det bästa jag vet:D Det är en av mina favoriter Freddy som är manus författare och kommer att regisera den, jag spelar en av de större rollerna Judit (ni kommer få höra allt om henne) och så är jag produsent. Mycket att göra alltså!
Jag dansade jätte mycket förut och teatern kommer att innehålla dans, jag kommer förmodligen dansa ett solo. Ska försöka återska/förnya en gammaldans och jag märkte precis hur mycket jag tappat. Väldigt ledsen över det. ÄLSKAR dans..

Höststädningen del 2


Hej hopp! Fortfarande illamående, uta anledning.. Har lyckats att klä på mig kläder nu i alla fall, bättre sent än aldrig?
Jag känner så här att även om du känner dig döende mår du alltid lite bättre om du gör något av din dag. Jag blir rastlös även om jag har influensan (har dock inte blivit drabbad av svininfluensan än peppar, peppar).
Fortsatte att fixa lite med mitt rum. Fixade natduksbordet, bäddfotöljen och min säng. Sängen bäddades dock bara om eftersom jag har en förmåga att dra bort lakarnet när sover. Inte så mycket att visa på bild med andra ord men det känns lite bättre än innan. Mitt nya motto har blivit att fixa en sak åt gången, annars burkar det mest leda till att man lägger allt i de stökiga lådorna och sedan hittar man nada! Så bättre att ta det lite långsamt och göra det ordentligt:)

Uff

Mår inte bra, vet inte vad som är fel, mår helt enkelt inte bra bara..

Smycken

Tänkte jag skulle visa lite av de smycken jag gör, skulle bli för mycket om jag laddade upp alla på en gång men det här är i alla fall några av dem, Hör av er om det är något som faller er i smaken (:




RSS 2.0