Shopat :/


Har shopat Galet på Gina tricot, köpte ett par byxer halvt i fejk läder, ett stort vitt linne och kofta och så denna bh som visas över, köpte den i blått. Funderar på att köpa en till i annan färg, vilken? Måste dock byta byxerna eftersom dom sprack i knät och som tur är har jag sparat kvittot för en gångs skull (:

Uppdatering: Riktigt snyggt om du har ett stort linne som är uringat under armen så att man ser lite av färgen

Mitt Flow!


Tog en paus från bloggen torsdag fredag, då jag kände att jag behövde behålla tankegångarna för mig själv. bloggen fungerar lite som en ventilation för allt skräp som samlats up i min hjärna, skriver mest om skräpet och inte om skatterna, därför tog jag mig en funderare. Hur som helst har inget blivit bättre. Ungifär i samma period förra året var det lika dant, som jag sa då; Jag verkar ha ett dåligt flow. Sista delen av veckan är värst. Jag blir sällan kär, även om jag inbillar mig det ibland. Jag skulle nog hellre säga att jag blir focuserad och förundrad över diverse människor men jag kommer alltid tillbaka till en person.. och så är det lite nu igen. Vet inte varför men jag skulle väl vilja tro att det är ömsesidigt men jag vet inte. Jag fick i alla fal höra att han åter igen är "tillsammant" med en tjej, människan klarar ju aldrig att va singel. Jag ger upp, GER UPP! Men som jag sa till min vän Anna förra gången jag gick igenom samma sinarium med samma person så känns det mer som ett knivhugg i armen än ett i hjärtat. Och ändå finns det nått som gör att jag dras till denna personen..

Precis vad jag behövde


Linas fucking kvällsbok tog precis slut på kanal 5. Och jag måte ju bara säga att fast jag sett den och fast den inte är så jävla bra så blir jag på nått sett berörd, illa berörd. Här  har vi en tjej på 15 år, hon jag väl i princip gjort exakt samma misstag som under filmen gång. Första pojkvännen; en kille man absolut inte var kär i men ändå var tillsammant med, vänner som var skit, i Linas fall 1 och helt enkel en massa annat sånt som man kallar otur. Men HON lär sig av sina misstag och "växer upp" och sen slutar allt lyckligt, bara för att hon bestämmer sig för att va sig själv. Hon är 15 år och hon är vuxen hon till och med får den hon vill ha. Jag känner mig gammal, rädd och förvirrad.. VA FAN..
K

Efterlängtad comeback

Satte mig precis för att skriva ett nytt blogginlägg; inriktning; lite positivitet när reklamen började rulla på TV:n.  Fanta lemon, den enda läsk jag dricker förutom cola, den ultimata utblandningsdrickan, söt men fresh; FANTA LEMON är tillbaka i sverige. Tillbaka? Har den någonsin funnits här? Dricker den så fort jag är utomland eftersom Sverige dumt nog inte köper in den. Hur som helst nu är den här :D
  Lite bedrifter som uträttats idag.. Jag klippte av ett par för korta baggy jeans till ett par aningen längre jens shorts, när man inte vill ha super korta. Lägger kanske upp en bild senare. Somnade inte på Kultur- och idé- historian, Lyckades förvandla tråkig cornfärs till en lyckad lunch. Tog tag i min Engelskalärare och hade ett samtal om hur täntan/ prövningen borde gå till och lyckades vakna i tid till att gå av pendeltåget. Lagade man til mig själv och spiceade upp jyckens mat när man ändå höll på.

Lista på varför man saknar sommarlovet när man går i skolan

Vän i klassen förklarade sitt status på facebook, snacka om att brainstorma

För att inte treorna är där
För att alla är så små
För att jag är trött på skolan
För att jag inte orkar åka så långt till skolan
För att mitt huvud gör ont när jag tänker på skolan
För att jag behöver göra saker relaterat till skolan utanför skolan
För att jag blir straffad om jag inte går till skolan
För att man inte får åka skateboard inomhus i skolan
För att jag måste gå upp tidigt på morgonen bara för att dem tycker/tror att man presterar bättre 8:30 än 10:30
För att jag inte vet vad jag ska göra efter gymnasiet
För att jag inte heller vet om jag kommer sluta gymnasiet
För att de inte ens serverar mjölk till luchen
För att vi bara har en ensemble lektion i veckan
För att jag har 2 timmar långa håltimmar
För att gemu C grupperna är fulla och..
För att det börjar bli kallt ute.

Allt detta håller jag inte riktigt med om och jag skulle kunna lägga till några punkter MEN shhiit, den är bra som den är:P



Uppdatering


"Rosett-ring" mitt nyaste påhitt (:

Yes, här har ni dagens frisyr och ett par riktigt snygga skor som jag dock inte kan använda;P

Hatt Second hand, Ring Mammas och egen design, sjal Indiska, stor tröja Gina tricot, cykelbyxa monkey, Skor Zara

Gammal

Måndag, måndag, måndag.. Finns ärligt inte mycket mer att säga. Känns rätt segt i skolan trots att jag vet att det kommer bli sjukt mycket att göra, trean på gymnasier, slutspurten eller vad jag ska kalla det. Hur som helst hade ynka två lektioner, och på vägen hem efter att ha träffat camilla och bytt varor ( smycke till henne, jag fick tillbaka mina praktiskt taget oanvändbara skor)  så sprang jag på Krook (före detta rytmuselev) och vi kom in på samtalsämnet rytmus och hur det är att vara trea. Det roliga i allt det här är att alla har alltid tjatat om hur kul det ska vara att gå i trean men jag fattar inte grejen. Saknar gamla treorna, kan vi byta tillbaka dem mot de nya ettorna? Är stressad över att det är så sjukt mycket som ska hända fast vi har typ inga lektioner, hur går detta ihop? Har väl helt enkelt inte kommit in i hela grejen bara:P 
Hur som helst jag ser ut som jag vet inte vad idag, hade de "naturligt" lockiga håret i lördags på olivias kalas, plus en massa hårprodukter. Jag kammde ut det imorse och resultatet blev att jag ser ut som om jag har fått en elstöt/ nyknullad (lägger upp en bild senare om jag kan ta ett kort). Får dock sällan så mycket komplimaner för mitt hår.. (:

Var tog självförtroendet vägen?

Jag dör, jag vet inte riktigt varför men just nu känner jag mig som värden största bluff. Inget har gått som jag vill de senaste två dagarna. Jag har inte rökt på hela dan så kanske är det bristen på nikotin som får mig att känna mig halv. Töntigt är det i alla fall, tönktigt med självömkan. Men imorgon är det måndag, ny start, ny vecka, nice! Ny chans att känna sig på topp! Får börja vara lite optimistisk! :D

Sista dagen på veckan


Söndag och jag tänker inte göra någonting alls. Normalt sätt brukar jag bli rastlös om jag inte gör ett smack men jag har en känsla av att den här veckan har innehållit tillräckligt för att jag ska klara dagen. Olivia hade sin 18års fest igår som skulle slutat ca 03.00 :P men av någon anledningen slutade baren sälja, så festen tog vid 01.30. Vi drog vidare ooch nästan framme vid målet så ser vi blod, rätt ordentligt med blod. Det var några nazister som slagit mer en tjej för att hon var lesbisk. Hela situationen var absurd och det fick mig att nyktra till ordentligt och partyhumöret var som bortblåst. Så vi bytte klubben mot ett gatukök och sedan begav jag mig hem vid 03.00.

Nattligt spel


Tog en kvällsprommis med min hund och och vi gick vid bäcken. På andra sidan av vattnet står ett ungt par och grälar. Kan inte se dom men jag vet att dom står där för jag hör dem tydligt och man kan urskilja på rösterna att de i 20års åldern. Kvinnans röst är upprörd och provoserande och mannen är arg och undvikande, ingen anstränger sig för att dämpa samtalet. Jag känner igen de här bråken, jag känner igen känslan. Det blir tyst ett tag och jag märker att jag blir orolig, orolig för att nått skulle hänt någon av dessa människor som jag inte ens känner. Samtalet tar vid igen och jag blir lättad, lättad men arg. Arg för att dom är unga och borde förstå bättre, borde inte stanna tillsammant, inte skaffa barn och låta andra gå igenom deras problem. Varför måste folk provosera varandra och stanna i relationer som uppenbarligen inte fungerar. Jag vänder på klacken och går hem, rösterna är inte tysta än, men den här gången kan jag inte göra nått, inte min sak. Måste sluta tro att folk behöver räddas, det halndlar ju bara om val.

Summersun


Stressig dag - Lugn kväll


Första riktiga dagen i skolan. Inte fört att det var det första dagen och inte för att den var så riktig heller. Jag gick på en lektion men det räckte för att stressen skulle komma krypandes, eller så smygande kom den inte förresten. Det som jag är stressad över heter projektarbete, 100-poängs kurs som ska utföras på en termin, alltså hälften av den tidsperiod som man borde ha.  Nu sitter jag hur som helst och laddar inför imorgon kväll stället för att ha en "fredags- utekväll". Har ätit mat med mor och förhoppningsvis rökt min sista cigg.. men vi får väl se.

SpecialBeställning


Kusinen har specialbeställt ett armband av mig(: Det skulle va rosa, sött och blommigt.
Detta är resultatet och vi får väl se vad hon anser om det..

Lycklig


Äntligen har jag hittat de skoletter som jag letat efter!  Dom kommer från Din sko och jag fick dem för 449:- (499:-). Innan köpte jag ett par fanatasiska från Zara med nitar, dock prövade jag dem inte och tydligen går det att ha mindre fötter än mig. Håller på att försöka övertala min kusin att köpa de här andra Paret. Camilla har minifötter och hon kan även göra dem rättvisa. Hur som helst är jag glad att dessa bor hemma hos mig nu.


Det här var det jag köpte allt som allt. Fixade till armbandet som jag ville ha det, inte så förtjust i de svarta plastpälorna som var med och inte heller strassen men jag kunde inte motstå de fina kedjorna:)

Skor Din Sko, Klänning och Halsband HM


Höststädning

Jag bor hemma och har ett ganska litet rum. Ingen bra grej för allt tenderar att hamna på golvet, särskilt mina kläder. Men nu har jag bestämmt men för nu ska här organiseras, planeras och steriliseras och varför då inte börja med garderoben?  Här har ni resultatet.



Har även damsugit (:

Välkommen!- obligatoriskt?


Okej, då var man inne på samma bana som alla andra.. Man har börjat blogga..  Jag har väl egentligen inte så mycket emot bloggare men jag har heller aldrig brytt mig om att läsa någons, förrän nu i sommar. Märkte att en blogg inte behöver handla om bara mode och vilka man fikat med, eller hur viktig man är som person. En blogg kan vara lite vad som, om jag nu förstått  det rätt. Dom senaste dagarna har jag väl känt att jag vill hålla lite bättre koll på saker jag gör och vad jag vill. Och JA, jag kan väl skriva dagbok och hålla det för mig själv MEN jag har också märkt att jag är extremt stolt över mig själv stundtals  och då vill jag gärna dela med mig av mina bragder.
   Märkte även att det avsig själv ploppa upp ett välkommen till min nya blogg, nu har jag renigerat det, hehe! Så älska mig, hata mig eller lägg inte märke till mig, det är ditt val. Har inte skapat bloggen för att få ett erkännande, utan mer som ett utlopp för en masa skräp som irrar runt i min hjärna.

RSS 2.0