Göteborg nästa


Okej så åker man ivåg till göeborg över några dagar för att fyra halloween som man ska, träffa "peace and love":are och kanske kolla runt lite vem vet? Så här packar jag handbagaget, eller det blev fler saker men ungefär de här har jag i min västa. KRAM

Hårsmycke

Okej höstens stora accessoar trend har enligt mig varit hårsmycket. Folk tjatar och tjatar om detta. Men jag har haft det långt tid innan det kom på kartan dock har jag nu börjat utveckla det fina smycket till nästa nivå. Här är en lite roligare variant för dem som vågar:)


Denim


Har gjort en väst med axelfukus och svarta detaljer (allt är handsytt!)

av en klänning i det fulaste laget som jag fann i min mors "gammla kläder"- Kartong.

Den fin fin i ryggen också

Linköping


Eva och Mary på linköpings shoping gator, affärerna stänger dock kl 16.00..

Syster Frida med en soya cappuccion i handen och Maria med en chai lattte

Eva och jag

myys.. (:

Vi forsatte med att titta på the others här har ni Eva och Mathias på ett läskigt humör

scary innan vi gick ut, lätt det bästa att mysa med er i soffan:D

En liten fika pause


Har suttit och pluggat sedan förra inläggen och nu strejkar hjärnan. Saken är den att jag inte har lov från engelska distans och jag har två inlämmningar denna vecka och på torsdag åker jag till göteborg så jag har alltså en och en halv dag på min att få detta klart + att bli frisk. Får se om det ens är möjligt..
Men nu var det dags för en kopp chai latte, några värktabletter och lite tv att vila ögonen på (:

Tisdag

Hemma.. känns som om jag bara vill sova, sova, sova. Hela gårdagen spenderades på sjukhus, 2 olika från kl 09.00 till jag vet inte när men 18.00 kanske. seg som smält gummi. någon som har någon rolig historia??

Home sweet home

Hej hopp, glömde helt bort att informera om att jag har varit bortrest. Var i Linköping över helgen och träffade några musikalvänner jag inte träffar på minst 4 år, dock "kändes det som igår".. Lägger förmodligen upp bilder och mer info sedan men nu vill jag bara sova..

Torsdags kväll


Okej så var man lite på högvarv igen, var inställd på att ta en kop chai te men vi hade inget hemma!:( Istället blev det ett glas apelsinjuice och en satsuma som smaks till mitt syprojekt. Har även fått för mig att jorden går under då jag inte kunde hitta min överladdningssladd till min kamera, jag menar var är en blogg utan bilder?? -men jag hittade den!

Vilken färg?


Okej Här har ni nästan alla mina fäger och frisyrer. Vet inte om jag är hårmedveten eller omedveten. Anser inte att mitt hår är endel av min identitet MEN jag kanske passar bättre i det ena än o det andra?

R Ö D


Det visste ni kanske inte MEN det är så att jag målar tavlor! Här är en av de nyaste tillskotten som redan försvunnit till sin nya ägare :)

fina höstfärger blev det

Sammet


Har glömt att berätta att jag köpt den efterlängtade klänningen, ja det är väl egentligen inte sammet utan plysch men vem bryr sig. strumbyxorna kommer från Åhléns och skorna från nelly.com och klänningen från gina tricot så klart

mina a.k. strippskor

Andra hand

Idag har jag pluggat pch pluggat idag men inte kommit så långt men det är ju något. Sedan har mamma och jag också kollat igenom hennes gammal kläder. Look what I found..

Så här låg allt fint innan jag grävde fram det

Lite känsla av julafton?..

Litet smakprov av vad jag hittat

Lite större smakprov

Hittade också dessa som dock råkar vara lite små, old times! dessa får stå på några böcker i mitt rum

Gårdagen

Klockan är över 00.00 vilket betyder att fredag, kära fredag tillhör igår och inte idag.
Jag tog en lång sväng med hunden, gick hela vägen till Handen, stannade ett tag hemma hos Micke och hämtade andan samt värmde mig. Det var faktisgt jätte värt, var lite skeptisk till idén att gå dit men förutom just själva promenaden så var det bara ett nöje. Micke går i min paralell klass och bor 20 minuters gångväg från mig men det var första gången jag var där. Vi snackade skit, kollade på foton och gick ut med hunden.
Idag är det lördag och jag ska sova nu innan dagen startar på allvar. Denna helg kommer nästan helt och hållet gå åt till att plugga, speciellt till Engelska distans. Dock ska jag och mamma gå igenom lite kartonger med hennes gammla kläder och det ser jag verkligen fram emot. Kommer komma en uppdatering (:
Kände för att ladda upp en bild, helt utan koppling till
texten. Detta är jag precis innan min konfirmationsmottagning
för ca 3 år sedan
. UNG och snygg

TeknikP I K

Lämnade tillbaka en klänning från gina idag. Var lite dum när jag köpte den eftersom jag bara kollade hur den såg ut framifrån, när jag väl var hemma såg jag att där bak blev det veck så att det såg ut som om man hade ett par extra rumpor, inte så mysigt! Så idag sparkade jag mig själv i röva ända fram till Gina Tricot för att lämna tillbaka klänningen allt var frid och fröjd, pengarna tillbaka på kortet inom 4 arbetsdagar. På vägen ut såg jag en svart sammetklänning med fokus på axlarna en sådan som jag alltid önskat mig men tror ni inte att uppkopplingen till banken är av!
Tjejen bakom disken ber mig snällt ta ut pengar vilket jag själv tycket låter rimmligt. MEN bankomat ett berättar att det är ett tekniskt fel och ber mig försöka igen, vilket jag också för 3 gånger! Nästa säger att det är mitt kort det är fel på, inga pengar= ingen klänning! vilket flyt..
Nu undarar jag eftersom jag inte bad om något kvitto om mina pengar verkligen kan komma tillbaka fast en uppkopplingen till banken är kajko?? om det är någon som vet skriv en liten komentar..

sammetsklänning från Gina Tricot och HM exclusive

Snabbmat har införskaffat snabbak

Nu är snart kladdiga fingrar ett minne blott - Ekströms lanserar ett färdigt kit för dig som snabbt och enkelt vill baka en smaskig smulpaj. Ekströms nya paj med klassiska smaker som rebareder eller äpplekanael. Nu blir det änklare än någonsin att buda på något hembakat.
Hembakat, vad krävs i numera för att något ska kunna kallas hembakat, en ugn? krävs det inte att man bakar något själv? Halvfabrikat, snabbmat, färsigmat.. allt dett skappas för att vi inte har tid, vi lever i tidsbrist. Det tar 40 min att baka en egen paj, 30 min att baka Ekströms, vi har inte längre tio minuter. Har vi inte alla socker hemma? mjöl? havregryn (dock innehåller inte ekströms paj havregryn), smör och frukt?
Det tar 15 min att köpa smör och frukt i en liten ica, 24 att köpa en fryst paj för att det finns fler frysboxar än mejerihyllor. Ekströms paj innehåller 49 procent frukt, det är förmodligen mer frukt än jag har i min paj men visste vi att när man fryser frukt kan det förlora upp till 60 procent av sin urskrungliga smak och hälften av sina vitaminer. Det visste inte jag men jag känner inget annat än besvikelse när jag köper en browni på ett café och märker att de enda den gjort där är att ha blivit upptinad. ändå köper vi färdighackad frukt färdigpackad frukt fryst tillsammans med deg.
snabbmat har involverat snabbbak, trots att smulpaj är det lättaste som finns. Till de som rosat denna nyhet, har ni tänkt på varför ekströms valt smulpaj iställer för princesstårta, jag menar de är ju lika populära. Det är för att konseptet bara funkar för smuldeg, för smuldeg är så enkelt!
Du kan höfta med ingredienserna, lite för mycket av det ena och för lite av de andra. byta ut frukt mot bär, använda både frukt och bär och det kommer smaka bra. Ekströms har förstått det här. I konsumbloggen skriver två personer att de köpt hallon/björnbärspajen och att den innehöll till hälften vinbär, i det ena fallet fanns bara ett björnbär. Men det är bara så långt klagomålen går för det smakar helt okej, det är så enkelt. Till och med Ekstöms har fattat detta men när ska vi göra det?

out in the woods

Idag tog vi en sväng ut i skogen för att Hunden skulle få göra sitt mentaltest. Somnade i bilen, orkade knappt gå ur den men sen gick allt lite lättare. Vi fikade, åt en massa god mat och kollade på när hundarna fick sina syken testade i skogen. De blev utsatta för uppflygande overaller, hotande spöken och mer hemskheter men Hunden kalarade sig utmärkt. Jag är så stolt (:


Tusen tack!

Idag var en bra dag, men den började igår. Jag har gått från att må ganska piss till att må helt okej och det är inte min förtjänst, jag har andra att tacka och tack och lov att de finns. Ville gå på mosebacke, det var spelning igår men alla hade så klart dryckit på lill lördagen (utan mig) och var inte taggade på att följa mig. Men jag stannade kvar på skolan och kollade på tvåornas sånguppspel som var förvånansvärt bra (JÄTTE bra). Den slutade lite innan sju och spelningen började kl. åtta och Tom som jag hade försökt övertala att följa mig hela dagen anmälde sig helt plötsligt frivilligt. Så vi följdes åt till backen. Han bjöd mig på några drinkan som jag verkligen behövde och på några cafe idag som jag inte skulle klarat mig utan. Jag fick sälskap hem också, ibland blir jag faktisgt posetivt överaskad av mina vänner. Julia har också varit världens finaste, pratat med mig när jag verkligen varit i behov av det som mest utan att jag kanske tänkt på det själv. pratat med mig i telefonen så väl som i skolan, kokat cafe och fått mig att må bättre. MEN inte minst har hon fått mig att så smått börja ta tag i det som behövs tas tag i nu, mig, mitt liv. Kalla mig gärna ego för det är förmodligen det som jag måste vara just nu (:
TUSEN TACK

K-märkt

K-märkt är det jag kallar mina smycken. K för Krüger men också för kulturmärkt, allt jag gör innehållet nämligen något som är begagnat. Nu krävs det ju egentligen mer för att något ska vara kulturmärkt men om du köper något av mig så bidrar du som sagt till till miljön i den aspekten att jag återanvänder gamla saker istället för att köpa nya. Jag försöker också så klart följa modet och sätta min egen stämpel på det  jag gör.



Life goes on..


..Men ibland känns det som om jag inte hänger med.

Bulle i Ugnen

Nej jag är då inte gravid men det råkar vara kanelbullensdag, så smaska på och glöm inte att kombinera med ett glas kall mjölk. Trevlig fikastund!


Oflyt


Jag kan inte de här med att flörta och sådant, vilket leder till att när jag gillar någon leder det ingenstans. Det betyder dock inte att jag inte får folk, att jag inte hamnar i fina situationer. Jag har har tur ibalnd och kommer i kontakt med folk som gillar att ta tag i kontakten (inte jag) och ibland "rammlar" jag bara in i oväntade personer och situationer. Hur som helst situationen jag lever i nu fungerar inte alls, leder ingen vart och jag vet inte hur man gör!! Funderar på om jag ska ge upp eller satsa? Är lite osäker och lite rädd, vilket inte är min färg:/
Hur som helst ringde raringen Linnéa idag och frågade om jag skulle med henne på en fest, förmodligen hos hennes pojk men nej det kan jag inte. Hur som helst en kille som både hon och hennes pojkvän känner (och som är sjuukt snygg) skulle komma och det klämde hon så klart ur sig;) UNDERBART! Jag kan bara hoppas att det börjar gå min väg snart igen.

Plum goes blonder


Har äntligen tagit tag i min extrema utväxt, I like, I like!

RSS 2.0